Sajtómegjelenéseim, inrejúk, chat-ek

Nemzeti Sport - SztárChat - 2004. 01. 07.
Körülbelül 250-300 kérdést kaptam, amik közül kiválasztottuk a legjobbakat, ezeket aztán igyekeztem minél jobban megválaszolni. Az összaállítást itt olvashatjátok!
Nemzeti Sport - Interjú - 2004. 03. 27.
Az első 3 fordulóban nagyon ponterősen játszottunk, nekem is jól ment a futball. E kapcsán készített riportot velem Benkő Gábor, amit itt olvashattok.
Origo.hu - Interjú - 2004. 08. 18.
Bánki Józseffel beszélgettem az első két fordulóról, a bajnokságról illetve az esélyekről. A riportot itt olvashatjátok.Linkek - kedvenc oldalaim
Vincze Ottó Hivatalos Oldala
ArtWeb - Kreatív választás Novák Bútor Online
Modells.hu Hostess- és Modellügynökség
ZTE FC Hivatalos Oldala

Sebők Vilmos, Sebők, sebők, Sebok, sebok, Sebők Vili, sebőkvili, Vili, Vilmos, sebokvili, vilike, Sebok Vilmos, Sebok Vili, zte, zete, ztefc, futball, foci, egerszeg, zalaegerszeg, jaték, live, chat, fórum, online, Újpest, UTE, sport
 Friss hírek, interjúk
A Törökbálinti TC vezetőedzője lettem

- Tegnap kezdtük az edzéseket, jövő héten már két edzőmérkőzést is játszunk - nyilatkozta a felkészülésről Sebők Vilmos.
- Egyet az RKSK-val egyet pedig a Ferencváros U19-es csapatával. A felkészülés során összesen nyolc meccset sikerült eddig lekötnünk, úgyhogy ideálisnak mondhatom az eddigi helyzetünket. Hatan mentek el a csapatból, őket mindenképp pótolni kell. Most is épp Újpesten jártam a fiatalok edzésén, hogy lássam ki az, akit esetleg érdemes leigazolnunk. Mivel nekem ez az első edzői munkám, nagy lelkesedéssel vágok bele minden feladatba.

Mivel annyira még nem ismerem a mezőnyt nem akarok találgatni, de szeretném, ha az élmezőnyben végeznénk. A lényeg, hogy szeretném megvalósítani az elképzeléseimet a csapatnál és azt a játékot játszatni a csapattal, amely karrierem során rám és csapataimra is jellemző volt.
Archívum - régebbi hírek
  • Edzőképzés, levezetés
  • Búcsú Diósgyőrtől
  • Diósgyőr-ZTE előtt
  • DVTK 2007-2008
  • Aláírtam a szerződé- sem Diósgyőrbe
  • Sérülés és műtét
  • Felkészülés és bajnoki rajt
  • REAC-Diósgyőr