Edzőképzés, levezetés
A diósgyőri távozásom után több ajánlatom volt másodosztályból, de úgy döntöttünk a családdal, hogy nem vágunk bele. Az igazság az, hogy egy kicsit megviselt az utolsó fél, év ami Diósgyőrben történt. A csapat és személy szerint én is odatettük magunkat, az eredmények is jöttek, de sajnos a csapat körüli helyzet kaotikus volt, ezért is távoztam.

Márciusban jelentkeztem az UEFA "A" licences edzőképzésre, amit jópár kedves baráttal, régi ellenféllel (Vincze Ottó, Dragóner Attila, Lipcsei Péter, Mátyus János, Pintér Zoli, stb.) egyetemben sikeresen vettem. Nagyon jó hangulatban, de sokat okosodva júniusban átvehettem a diplomát, ami feljogosít arra, hogy akár már másodosztályú csapat vezetőedzője is lehetek.
Egyébként még magam sem döntöttem el végleg, hogy belevágok-e az edzői szakmába.

A nyári felkészülési időszak folyamán ismét kerestek másodosztályú csapatok, de én úgy döntöttem, hogy inkább alacsonyabb osztályú osztrák csapatba igazolok, azaz levezetek. Parndorf (Neudorf) együttese hívott, ahol sok fiatal játékos között, a rutint képviseljük Somogyi Józsi barátommal, akivel korábban a válogatottban is együtt játszottam. Heti két edzés és egy mérkőzés, amin részt veszek. A vezetők nagyon korrektek, a csapat remekül kezdte a szezont, 3 meccsen 9 pontot szerzett. A célkitűzés a bajnokság megnyerése, reméljük ez a lendület a szezon végéig is kitart.